Hugo reageert op het overlijden van zijn ‘Colleke’: “Zij was alles wat ik wou, nu ben ik ze kwijt door een stom ongeluk”

Geen muzikaal duo dat meer iconisch was dan Nicole en Hugo. Helaas sloeg donderdagavond het noodlot toe. Nicole overleed na een val van een trap. “Nicole was alles wat ik wou, nu is ze weg door een stom ongeluk”, zegt Hugo aan Dag Allemaal met de tranen in de ogen. “Ik ben ze kwijt.”

debn

Hugo vertelt aan het weekblad hoe alles verliep de bewuste donderdagavond. “Na een avondje gaan eten met vrienden kwamen we thuis tegen half tien. Ik zei tegen Nicole om eerst de trap op te gaan. ‘Ga jij maar’, antwoordde ze. Ik weet niet wat er dan gebeurd is. Heeft ze zich mistrapt? Ze is achterover gevallen en had een schedelbreuk.”

Volgens de dokters konden ze Nicole nog opereren, maar ging ze niet meer kunnen bewegen en spreken. “Ze zei altijd dat ze niet wilde verderleven als een plant, dus ik...”

“Ik zie er echt tegenop om nu alles nog te regelen voor ‘ons Colleke’ haar begrafenis. Gelukkig heb ik mijn vrienden die me steunen.”

LEES OOK:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER