Livi Goeleven danste jarenlang in Zillion.
Volledig scherm
PREMIUM
Livi Goeleven danste jarenlang in Zillion. © Livi/DD Hanssens

Livi danste jarenlang in legendarische Zillion: “Toen ze ons in harnassen uit het plafond lieten zakken, bestierf ik het”

ShowbizzBackstagepret met Faithless. Avonturen met Jani en zangeres Zippora. En enkele optredens die maar nét goed verliepen. Livi Goeleven mocht in de nineties proeven van het leven als danseres in Zillion, en heeft nog steeds warme herinneringen aan die glorietijd van weleer. “Ooit liepen we een modeshow in de discotheek. Frank Verstraeten zette zijn windmachine aan, waardoor er plots een pruik drie meter de lucht in vloog. En ja, die was van een BV.”

11 reacties

  • Jellis Van Herzele

    2 jaar geleden
    ALs je het besterft waarom deed je het dan. Iedereen zijn ding. En er zijn leukere en gezellige plaatsen om je te amuseren. Dit is voor mij gewoon een vuil kot geweest.
  • Brigitte Staes

    2 jaar geleden
    Het wordt weer verfilmd hoe het niet was..Ik ben er 3 keer geweest en 3 keer even snel terug buiten gegaan. Goeie muziek maar voor de rest was het een schandalige keet. Sex op een podium was toen die tijd wel een brug te ver. Nu is alles " normaal"
  • Dave Vanderveken

    2 jaar geleden
    Barrochi in Zundert en La Rocca in Lier was ook veel plezier , Cherry moon ook goed
  • Saskia Declercq

    2 jaar geleden
    Nog op school mee gezeten toffe madam.
  • Elise Van Damme

    2 jaar geleden
    De zillion was inderdaad een technisch hoogstandje maar voor de rest grondig overroepen. Vele andere kleinere clubs in die tijd waar iedereen iedereen kon. Mooie herinneringen