Twee doden nadat auto in publiek vliegt bij Rally van de Condroz
Volledig scherm
Twee doden nadat auto in publiek vliegt bij Rally van de Condroz © Twitter

Jongen (18) en meisje (16) overleden nadat auto in publiek belandt tijdens Condroz Rally

Een 16-jarig meisje en een 18-jarige jongen zijn om het leven gekomen bij een ongeval tijdens de Condroz Rally. Een rallywagen raakte van het parcours af en belandde in een groep toeschouwers. Daarbij vielen ook gewonden. Volgens de organisatie bevonden die zich in een verboden zone van het parcours. Volgens het parket van Luik is dat echter nog niet duidelijk. “De twee begaven zich naar een woning in de straat waarvan ze de bewoners kenden en waren op slag dood.”

35 reacties

  • Ilse Verlinden

    1 jaar geleden
    Sommige mensen moeten toch eens goed leren lezen. Volgens het parket is het nog niet duidelijk of de dodelijke slachtoffers zich in een verboden zone bevonden. Bovendien zijn er 2 jonge mensen dood, een beetje medeleven zou ook wel fijn zijn.
  • Eddy DESMET

    1 jaar geleden
    Laten we vooralsnog geen voorbarige conclusies trekken en laat Justitie haar werk doen. Het is bijzonder spijtig dat twee jongelui hun leven lieten en laten we vooral met onze gedachten bij de ouders en naaste Familieleden zijn en hen ons oprechte medeleven betuigen. Er is niets ergers dan kinderen te verliezen. Veel sterkte voor de Familie.
  • Guy De Koster

    1 jaar geleden
    Wanneer gaan ze die onzin van die rally's toch eens stoppen....????
  • Irene Mengels

    1 jaar geleden
    Rally hoort niet meer thuis op openbare wegen.
  • Dirk Steeno

    1 jaar geleden
    Één topsport en heel mooi om te zien altijd graag gezien spijtig dat ze het alleen in beeld brengen als er iets misgaat, m'n medeleven voor de slachtoffers