Chefs Peter De Clercq, Marco Cellini, Sepideh, Piet Huysentruyt, Chloë Lauwers, Fatima Marzouki en Oliver Van Nueten
Volledig scherm
PREMIUM
Chefs Peter De Clercq, Marco Cellini, Sepideh, Piet Huysentruyt, Chloë Lauwers, Fatima Marzouki en Oliver Van Nueten © Joel Hoylaerts / Photonews

Vlaamse topchefs lanceren ‘Netflix voor hobbykoks’: “En je kan er nog geld mee verdienen ook”

Tien Vlaamse chefs, onder andere Piet Huysentruyt en Peter De Clercq, brengen hun recepten voortaan op een betalend streamingplatform. Maar naast interactief videoplatform is ‘Cook At Home’ ook een kortingsplatform. Gebruikers kunnen geld verdienen met kortingen op restaurants, kookmaterialen en keukens, tot wel 1.250 euro. “Er is voor ieder wat wils", klinkt het.

11 reacties

  • Kevin Eyselbergs

    1 jaar geleden
    Hun gratis conculega Njam scoort amper kijkers, waarom denken ze dan dat mensen voor hen wel 20 euro per maand willen neertellen? Je wordt om de oren geslagen met kookprogrammas en elk tijdschrift, winkelfolder of krant geeft gratis recepten weg. Haal daar dan nog eens de mensen weg die hello fresh gebruiken en de oudere generatie die dit toch niet nodig heeft en je weet gewoon dat dit al dood is nog voor de eerste week om is.
  • Walter Stassen

    1 jaar geleden
    Puur economisch gezien snap ik het verdienmodel wel, maar de timing is niet ok. Iedereen krabt om z'n energiefactuur betaald te krijgen. Overal sluiten bedrijven Dit werkt enkel in hoogconjunctuur, niet in crisistijden. Je vindt trouwens alle mogelijke recepten gratis op Google en YouTube. Wat is de meerwaarde?
  • Armand Meers

    1 jaar geleden
    Stop AUB met al die kookprogramma's ,ook dat van JEROEN MEUS De meeste recepten zijn al meerdere malen getoond op de T.V. . Veel mensen hebben de financiële mogelijk heden niet om al de ingrediënten aan te kopen .
  • lode wijk

    1 jaar geleden
    Zolang Jeroen blijft zoals hij is moet ik al die betweters niet, en zeker niet op een betaald kanaal, meer nog ik ben die allemaal beu gezien telkens opnieuw, allemaal media zoekers, die meestal zelf nooit hun eigen maaltijd bereiden maar dit laten doen door personeel.
  • Louise janssens

    1 jaar geleden
    Geef mij maar gewoon Jeroen Meus is duizend keer beter dan al die topchefs.
  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”