Club tegen Benfica in achtste finales Champions League, Mignolet: “Geef onszelf 20 tot 25 procent kans”

Champions LeagueClub Brugge kent z’n tegenstander in de achtste finales van de Champions League. Blauw-zwart neemt het in een dubbele confrontatie op tegen Benfica, de nog ongeslagen Portugese ex-ploeg van topaankoop Roman Yaremchuk en Rode Duivels Jan Vertonghen en Axel Witsel. In het Brugse Basecamp was er geen sprake van een hoerastemming, noch van droefenis.

73 reacties

  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Nederig blijven en u goed voorbereiden is de boodschap. Speculeren en doen of het een te kloppen ploeg is laat je beter over aan de zogezegde kenners .
  • GUY Peeters Guy

    1 jaar geleden
    In Lissabon springen ze met z'n allen een gat in de lucht met deze makkelijke loting !
  • Yaya Canango

    1 jaar geleden
    Ik geef Brugge een kans, alles kan in voetbal!!
  • linda van landeghem

    1 jaar geleden
    Komaan Club, presteer die wedstrijden nog eens uitzonderlijk. Als Antwerpsupporter gun ik jullie dit. Andersom zou het niet waar zijn, maar soms moet je boven de eigen clubkleuren kunnen kijken. Succes!
  • gaston bergmans

    1 jaar geleden
    iedere ploeg heeft zijn ups en downs , club speelt in onze competitie de laatste weken gewoon zwak , al eerder gezegd zet vanaken eens op de bank wat is daar mis mee , heeft hij geen zin is hij vermoeid , het is duidelijk hij het spel niet doet draaien , we moeten toch toegeven hij europees paar keer goed was maar voor de rest heel matig presteert , met zijn loon verwacht je toch iets meer en boyata net als vertonghen bij anderlecht eerder een verzwakking ,club toont te vaak 2 gezichten