Instagram @cambriairene
Volledig scherm
© Instagram @cambriairene

Oma (56) bevalt van eigen kleindochter: “Mooie ervaring voor de hele familie”

Verenigde StatenEen 56-jarige vrouw is in de Amerikaanse staat Utah bevallen van een meisje. Nancy Hauck is niet de biologische moeder van het kind, maar wel de grootmoeder. De vrouw stelde voor om draagmoeder te worden toen ze vernam dat haar zoon en schoondochter geen kinderen meer konden krijgen. “Hoeveel mensen kunnen hun moeder zien bevallen?”, klinkt het enthousiast bij zoon Jeff, vader van de pasgeboren baby, in het Amerikaanse magazine ‘People’.

25 reacties

  • Anja verkest

    1 jaar geleden
    Als er geen andere optie mogelijk is ,is dat het mooiste wat je als moeder geven kan.
  • Christine Vaes

    1 jaar geleden
    Eerlijk ik zou het men kinderen ook gunnen En je zal wel een serieuze screening ondergaan dus ik ben voor
  • Manu De Boever

    1 jaar geleden
    56 jaar en nog een kind op de wereld zetten? Wat voor risico's neem je dan niet? Eerst en vooral als moeder: de natuur heeft op die leeftijd al lang aangegeven dat je vruchtbare periode voorbij is. En dan voor het kind: een onschuldig leven op het spel zetten voor ... Tja, voor wat? Egoïsme? Iets anders kan ik echt niet bedenken. Wil je nog meer kinderen en werkt de natuur niet mee? adopteer er dan een paar.
  • Jos Oyen

    1 jaar geleden
    Wie zijn wij om te oordelen of dit goed of fout is. Als die mensen daar gelukkig mee zijn, dan is dit toch ok. Leven en laten leven. Dat babytje is heel duidelijk erg gewenst en welkom en zal hoogstwaarschijnlijk veel liefde krijgen. Proficiat voor de ouders, grootouders en de broers/zussen.
  • Francis smet

    1 jaar geleden
    Mooi gebaar, heb alleen mijn bedenking waarom je niet tevreden bent met vier gezonde kinderen( kleinkinderen)die je al hebt? Blijkbaar zijn er mensen die nooit tevreden zijn, zouden die ook denken aan de koppels die totaal geen kinderen kunnen krijgen?