Leah Thys.
Volledig scherm
PREMIUM
Leah Thys. © © VRT

Na zware operatie keert Leah Thys terug naar de set van ‘Thuis’, waar veel onzekerheid heerst: “We krijgen bitter weinig info”

BVVerrassend snel terug van noodgedwongen weggeweest. Een dikke maand na haar zware heupoperatie voelt Leah Thys (77) zich al klaar om opnieuw af te zakken naar de set van ‘Thuis’. “Vier weken ziekenhuis is meer dan genoeg geweest!”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’. De actrice vertelt in dit interview uitgebreid over haar revalidatie en de sfeer achter de schermen bij de soap, nu de VRT-directie het programma wil uitbesteden. “We weten niet hoe het verder moet voor veel mensen op de set.”

6 reacties

  • josianne keppens

    1 jaar geleden
    Nog steeds een mooie vrouw!
  • Jeanpol Buyle

    1 jaar geleden
    Erg goede actrice
  • Greta Dendas

    1 jaar geleden
    Top actrice..hopelijk nog lang in thuis te zien…haar rol van marianne kan niemand anders spelen….ook marilou hermans actrice waar we fier mogen op zijn
  • chris dewaal

    1 jaar geleden
    Er is een tijd van komen en een van gaan. En haar tijd van gaan is gekomen,laat andere mensen de kans hetzelfde voor de bomma uit familie
  • Ann Verschueren

    1 jaar geleden
    Gevoel jong vanbinnen en slijtage carrosserie; dat heb je mooi verwoord Leah. Toch mijn complimenten voor jou met een jong ogend uiterlijk en mooie grote ogen om jaloers op te zijn.