“We hadden twee stadions kunnen vullen”: Stijn Stijnen, coach van Patro Eisden, klaar voor komst van zijn blauw-zwart

Croky CupD-Day in Maasmechelen, waar Patro Eisden - en Stijn Stijnen (41) in het bijzonder - uitkijken naar de komst van Club: “Deze match valt slecht voor hen. Het zou een huzarenstukje zijn, maar we willen toch iets creëren.”

9 reacties

  • Noel Vanderwee

    1 jaar geleden
    Deze fase in de beker is altijd mooi.Hoed af voor de ploegen die lager spelen die eersteklassers uitschakelen maar ik hoop dat Club het toch overleeft op Padro maar gemakkelijk zal het niet zijn!
  • Gorissen Marcel

    1 jaar geleden
    Stijn geeft Hoefkens er maar langs
  • moons fons

    1 jaar geleden
    Wat ik van Stijnen nog héél goed weet is dat hij zijn collega doelman (Verlinden?) probeerde onder een andere naam zwart te maken ten voordele van hemzelf ! Is zoiets als Deschacht die gokte op verlies van zijn eigen ploeg ! Ik moet dat soort mensen niet ! Succes Patro.
  • danny rutar

    1 jaar geleden
    Uitslag is van minder belang voor patro...als het minder dan 0-4 wordt zijn ze beter dan porto.;)
  • hensen amber

    1 jaar geleden
    Veel succes morgen! Wel uit een ander vaatje tappen dan afgelopen zaterdag, toen deed het pijn aan de ogen 🙁 Maar hey! Dit is de Beker, je speelt thuis voor een vol huis. Als die uitgoal lang uit blijft, is veel mogelijk. In de 80's hebben we RWDM gewipt na penaltys. Guy Winkels knalde ons een ronde verder. Ook na penaltysave van Jean Piere Gerets. Stiekem hoop ik toch op een stunt. Het is misschien ijdele hoop maar dromen mag he... Nogmaals succes!