Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Aftellen naar Kerstmis: dit zijn onze 9 favoriete adventskalenders

Birte Govarts
8 min read

Op zondag 27 november begint de advent, oftewel de vier weken die voorafgaan aan Kerstmis. Wil jij feestelijk aftellen (en jezelf elke dag trakteren op een kleine verrassing)? Wij zetten onze favoriete adventskalenders van 2022 op een rij.

Dankzij de adventskalender Feel the magic shiver van Babylon Loveshop wordt aftellen naar Kerstmis op z’n zachtst gezegd spannend. Achter elk van de 24 deurtjes vind je immers een verleidelijk cadeautje. Met de vibrator van We Vibe kunnen jij en je partner elkaar intense intieme momenten bezorgen. Mag het iets pittiger? Verken dan je grenzen met soft bondage. En er valt nog. zo. veel. meer. te ontdekken. De kalender wordt bovendien geleverd met een boekje boordevol tips en inspiratie. Wij zijn fan!

€ 159,90, babylonloveshop.com

Deze prachtige adventskalender is dan weer gevuld met 24 heerlijke chocoladecreaties van de Belgische chocolatier Pierre Marcolini. Pralinés, karamels, Grands Cru-chocolaatjes … stuk voor stuk verpakt in een prachtige, 100% ecologische én lokale verpakking. Bon appétit!

€ 54, marcolini.com

Ben je nog niet verzadigd en heb je bovendien zin om op een eerlijke manier af te tellen naar kerst? Dan zit je met de aftelkalender van Tony’s Chocolonely helemaal goed. Die is gevuld met 25 kleine chocolaatjes. Bovendien kom je tijdens het aftellen alles te weten over de missie van het merk om een einde te maken aan illegale kinderarbeid en moderne slavernij. De kalender is net als vorig jaar immers ongelijk verdeeld, waardoor je bij het openen van de vakjes soms geluk hebt en soms … niet. Net zoals dat gaat in de chocolade-industrie. Om even – pakweg 25 dagen – bij stil te staan.

€ 14,49, bij de supermarkt, cadeauzaken én op tonyschocolonely.com

Deze adventskalender van Pukka bevat voor elke dag van de advent twee zakjes met biologische thee. Of je nu houdt van traditionele smaken zoals kamille of munt, of iets avontuurlijkers zoals vlierbes en echinacea verkiest, er is voor ieder wat wils. Gezellige avonden gegarandeerd!

€ 29,99, Pukka bij bol.com

In 24 dagen niet alleen aftellen naar Kerstmis, maar ook nog eens naar een stralende huid? Het kan, dankzij de adventskalender van het Duitse huidverzorgingsmerk Babor. Achter elk deurtje zit een speciale ampul met sterk geconcentreerde werkstoffen om je huid te verwennen. Dit jaar bevat de kalender nog een extra bijzondere verrassing: voor het eerst zit er achter de deurtjes ook een selectie Doctor Babor Power Serum-ampullen. Dankzij de nauwkeurige synergie aan zeer krachtige cosmeceutische werkstoffen en de sterk geconcentreerde werkstoffen bieden deze ampullen een nóg efficiëntere werking, ongeacht het huidprobleem. Wedden dat je tijdens de feestdagen overladen wordt met complimenten?!

€ 79,90, babor.com

De producten van Bellapierre bestaan voor 100% uit minerale ingrediënten die je huid niet irriteren. Nog nooit van het Amerikaanse merk gehoord? Geen zorgen, deze adventskalender bevat 24 full size-producten – waaronder een It’s Only Natural Eyeshadow Palette, een Compact Bronzer en een mascara – en is met andere woorden de pérfecte manier om kennis te maken.

€ 199, bellapierre-shop.nl

Wegens groot succes is hij voorlopig uitverkocht, maar wij vernamen van De Bijenkorf dat hij deze of volgende week in beperkte oplage terugkeert: de beauty-kalender van het van oorsprong Nederlandse grootwarenhuis. Die is gevuld met 25 goodies van luxueuze merken zoals Charlotte Tilbury, Paula’s Choice en Caudalie. Het perfecte cadeautje voor jezelf, dus houd de site van De Bijenkorf zeker in de gaten.

€ 129, debijenkorf.be

Nog een laatste voor de beautyliefhebbers, want ook dit jaar kan de adventskalender van het iconische Franse merk NUXE niet ontbreken. Opnieuw vind je achter elk deurtje een al minstens even iconisch product terug, zoals de Huile Prodigieuse – die geur! – en de Rêve de Miel-reinigingsgel – een van onze persoonlijke favorieten. Extra leuk: als je de code op de kalender scant, kun je op Spotify luisteren naar de pérfecte soundtrack om in feeststemming te komen. Curated by NUXE, natuurlijk!

€ 79,90, nuxe.com

De PLAYMOBIL-lijn Wiltopia bestaat gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal én werd onlangs nog verkozen tot speelgoed van het jaar. Met deze DIY-adventskalender gaat je kind op een spannende dierenreis rond de wereld. Bovendien wordt bij de kalender een stickervel met letters en dierenfoto’s geleverd, waarmee je zoon of dochter de doos naar eigen wens kan decoreren.

€ 46,99, playmobil.be

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…