An Swartenbroekx woont in Spanje: “Bieke is de Marc Coucke van ‘F.C. De Kampioenen’”

ShowbitsAl wie ‘F.C. De Kampioenen’ een warm hart toedraagt, zal glunderen wanneer ze deze hereniging zien. An Swartenbroekx (Bieke) en Herman Verbruggen (Markske) zijn weer heel even bij elkaar, voor de boekvoorstelling van ‘Duupje 3'. ‘Duupje’ is het kinderboekenfiguurtje dat Ans vader René Swartenbroekx in de jaren tachtig creëerde. Vorig jaar blies An het figuurtje nieuw leven in. Showbits-reporter Jarne ging haar alvast feliciteren met haar nieuwe boek. An woont ondertussen in Spanje, waardoor ze Herman niet meer zo vaak ziet. “Eigenlijk is An de Marc Coucke van ‘De Kampioenen’”, grapt Herman. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

6 reacties

  • Bert Rens

    1 jaar geleden
    Dat de kijkcijfers zo hoog altijd waren bewijst dat het ook na de eerste 8 seizoenen een voltreffer was. En niet alleen voor kinderen hoor. Je bent voor- of tegenstander misschien maar in de afleveringen van álle seizoenen was het uitgangspunt een misverstand wat tot grappige situaties leidde, zelfs al waren ze voorspelbaar. De films vond ik persoonlijk veel minder goed.
  • Wendy Vandereyken

    1 jaar geleden
    Juist Patrick De Bock.. De eerste 8 seizoenen van De Kampioenen waren goed, na het vertrek van Jacques Vermeire als DDT ging het bergaf. De scenario's werden zwakker en waren eerder gericht op een kinderpubliek. De Kampioenen werden een karikatuur van zichzelf. Men heeft die reeks te fel uitgemolken, na 8 seizoenen had men er al mee moeten stoppen.
  • Haesendonck Yves

    1 jaar geleden
    Toch nog altijd beter dan wat we nu te zien krijgen allemaal brol. De voice is dat nog ni afgezaagd misschien?
  • patrick de bock

    1 jaar geleden
    Eerlijk? De beginjaren van de kampioenen waren prachtig, maar nadien ging het stilletjes aan van kwaad naar erger. De scenario’s trokken echt op niks meer en de acteurs/actrices maakten zich gewoon belachelijk
  • Johan commère

    1 jaar geleden
    de " Coucke van de kampioenen " ?? Sorry hoor , sinds An Swartenbroekx de scenario's voor haar rekening nam was het een kinderprogramma , de films nog meer .