Ameerah, Gala Dragot, Gustaph en Hunter Falls
Volledig scherm
PREMIUM
Ameerah, Gala Dragot, Gustaph en Hunter Falls © Aangeleverd beeld/Victor Pattyn/Roen Lommelen/Aangeleverd beeld

Heel wat grote namen bedanken vriendelijk voor Eurosong: “Niet het goede moment of te druk”

ShowbizzHet had wat voeten in de aarde, maar de zeven artiesten die meedingen naar een plekje op het Eurovisiesongfestival zijn bekend. Daarbij valt de hoeveelheid nieuwe namen op, een reeks bekendere artiesten bedankte vriendelijk. “Geen geschikt moment in hun carrière of te druk met eigen projecten”, klinkt het.

9 reacties

  • ISABEL FRANCOIS

    1 jaar geleden
    Gustaph is veel te goed om aan dat circus mee te doen.🤨
  • Ronald Van Beneden

    1 jaar geleden
    Eurovisiesong voor wat staat die Euro? Het onnozelste circus met enkel politieke winnaars. zingen hoeft niet meer maar het gekste kostuum of meest aanstootgevende gender is veel belangrijker. Geen seconde het bezien waard. Mensen met een echte zangcarrière in het vooruitzicht moeten goed gek zijn om daar nog naartoe te gaan, lees belachelijk gemaakt worden.
  • Romana Crabbe

    1 jaar geleden
    Ik ben fan van Gala . Mooie stem , nu nog hopen dat ze mooi lied heeft om ons landje te vertegenwoordigen
  • Erwin Felix

    1 jaar geleden
    Het festival van de vriendjespolitiek . Blokken zoals Scandinavische landen, oost Europa , middellandse zeegebieden beslissen, wij Belgen zijn de meelopers en moeten tevreden zijn met 0 punten,1-2-3 met een uitzondering van een 8. De zang is van geen belang, het gaat om het showgehalte!
  • Johan Planckaert

    1 jaar geleden
    groot gelijk want één grote politieke show met een op voorhand gekende winnaar, zelfs al trekt het lied nergens op, zoals vorig jaar, daar wacht niemand op.