Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

PROMOJAGERS SUPERTIP. Lidl pakt uit met ‘meer halen, minder betalen’-actie: deze promo’s mag je niet missen

De nieuwe actie bij Lidl valt in de smaak bij de leden van Promojagers België. De insteek van de stunt bij Lidl? Hoe meer je koopt, hoe groter de korting op je kassaticket. De beheerder van Promojagers België, Gunther Devisch, maakt voor de lezers van HLN een overzicht van de strafste promo’s bij Lidl.

  1. De ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggingsadvies, onze geldexpert wikt en weegt zijn tips: “Hier ben ik geen voorstander van”
    PREMIUM

    De ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggings­ad­vies, onze geldexpert wikt en weegt zijn tips: “Hier ben ik geen voorstan­der van”

    Jordan Belfort – de Wolf van Wall Street – verdiende tientallen miljoenen met illegale beleggerspraktijken. Wie de gelijknamige topfilm met Leonardo DiCaprio zag, weet hoe het verhaal uiteindelijk eindigde: in de cel. Na zijn straf ging de Amerikaan aan de slag als consultant en spreker. Daarnaast schreef hij al meerdere beleggersboeken. Zijn nieuwste werk is naar eigen zeggen ‘een gids om een fortuin te verdienen op de aandelenbeurs’. Maar hoeveel kan je daarvan geloven? Wij legden tien van Belforts tips en inzichten voor aan HLN-geldexpert Pascal Paepen.
  2. Lidl breidt supermarktoorlog uit naar de versrayon: zijn groenten en fruit er écht het goedkoopst?
    PREMIUM
    56

    Lidl breidt supermarkt­oor­log uit naar de versrayon: zijn groenten en fruit er écht het goedkoopst?

    De supermarktoorlog heeft zich naar een nieuwe rayon verplaatst: die van groenten en fruit. Lidl toetert sinds kort: “Elke dag vers, aan de laagste marktprijs.” Maar de concurrentie steigert: “Niet correct en mogelijk zelfs misleidend voor de klant.” Wat is er aan de hand? Waar zijn groenten en fruit echt het voordeligst? En is Lidl enkel op dinsdag de goedkoopste, zoals sommigen beweren?