'Ratched', 'The Good Nurse' en 'Dr. Death'.
Volledig scherm
'Ratched', 'The Good Nurse' en 'Dr. Death'. © YouTube/Trailers/JoJo Whilden /Netflix

Streamen op doktersbevel: van het nieuwe seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ tot gruwelen met ‘Dr. Death’

TVWoensdag maakt ‘Grey’s Anatomy’ z’n comeback op het kleine scherm. Het langverwachte negentiende (!) seizoen op Disney+ luidt niet alleen de terugkeer van Dr. Meredith Grey in, maar ook van uw acute drang om plots ziekenhuisseries achterover te slaan. Geen nood, wij hebben de juiste dokters (en ook een paar foute) voor u in de aanbieding om u pijnloos aan dit nieuwe streaminginfuus te leggen. Van het nostalgische ‘The New Nurses’ op Streamz tot het sinistere ‘Dr. Death’ op TV Vlaanderen: u bent in de ‘beste’ handen.

0 reacties

  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. Pikante nummers in ‘Liefde voor Muziek’, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikante nummers in ‘Liefde voor Muziek’, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt, zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.