Laatste nieuwsbrief Will Ferdy
Volledig scherm
Laatste nieuwsbrief Will Ferdy © ID/ Lieven Van Assche/Will Ferdy

Will Ferdy schreef maandelijks een nieuwsbrief, al werd zijn laatste nooit afgewerkt: “Hij wilde niet vergeten worden”

BVDinsdag sijpelde het nieuws binnen van het overlijden van Will Ferdy. De zanger werd 95 jaar en was de eerste BV ooit die zich uitte als homoseksueel. Ondanks zijn leeftijd, vond Ferdy het als artiest heel belangrijk om steeds een connectie te behouden met de buitenwereld en met zijn fans. Daarom schreef hij maandelijks de nieuwsbrief ‘Ferdytjes en datjes’. De novemberuitgave verscheen echter nooit. Al werd ons wel het onafgewerkte exemplaar bezorgd.

  1. Verdwijnt Tine Priem na bevalling van eerste kindje uit ‘Thuis’? “Ik wil geen moeder zijn die nooit thuis is”
    PREMIUM
    BV

    Verdwijnt Tine Priem na bevalling van eerste kindje uit ‘Thuis’? “Ik wil geen moeder zijn die nooit thuis is”

    “Ik ben 35, we konden niet blijven wachten.” Lange tijd had Tine Priem (35) geen kinderwens, maar nu telt de ‘Thuis’-actrice af naar de geboorte van haar eerste kindje in augustus. De komst van de baby en het herstel na haar burn-out hebben Tines prioriteiten en kijk op het leven scherpgesteld, vertelt ze in ‘Story’. “Ik heb nog nooit een dag in mijn leven gedopt.”
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”