©  Eric Bervoets

Nieuwe gezichten aan het roer bij Unizo Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren -

Het bestuur van Unizo Houthalen-Helchteren heeft op haar vergadering van november Jill Marx verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersvereniging Unizo Houthalen-Helchteren.

Eric Bervoets

De 31-jarige Jill Marx volgt Sandra Wouters op als voorzitter van de ondernemersvereniging. Zelf had Sandra al aangegeven het bestuur te verlaten en de fakkel door te geven aan een jongere generatie zodat zij zich verder kan toespitsen op haar boekhoudkantoor. Jill Marx is vijf jaar advocate binnen Advolim Advocaten in Houthalen-Helchteren. Het ondernemerschap niets vreemds voor Jill, ze heeft het met de paplepel binnengekregen via haar grootouders die zelf een groothandel in planten hadden. Naast een gedreven advocate is ze ook een groot dierenliefhebber of kan je haar vinden op haar sup-board op de plas in Houthalen.

De rechterhand en ondervoorzitter is Sam Boddin, zaakvoerder van Brickshot, een bedrijf gespecialiseerd in de visuele en strategische ondersteuning voor makelaars, ontwikkelaars en architecten. Sam werkt al vijf jaar als zelfstandige. “Als rasechte Houthalenaar en ondernemer wil ik werk maken om andere ondernemers te helpen groeien met hun zaak via begeleidingen of algemene infosessies”, zegt hij.

Vertrouwen

“Onze ondernemers in Houthalen-Helchteren hebben heel wat in hun mars en mogen terecht trots zijn op hetgeen zij realiseren”, zegt Jill Marx. “Als kersvers voorzitter wil ik de stem laten klinken van onze ondernemers en hen ondersteunen en aanmoedigen in hun realisaties. De komende tijd wil ik dan ook blijven inzetten op belangenbehartiging voor onze ondernemers. Verder blijft ook de uitbouw en samenwerking met het gemeentebestuur en de samenwerking met andere handels- en ondernemersverenigingen een must. Het bouwen aan vertrouwen, is een prioriteit.”

“Daarom vraag ik aan iedereen die onderneemt en verandering wil om samen te werken aan een groter geheel”, zegt Jill. “Door het organiseren van nuttige en relevante infosessies, bedrijfsbezoeken en andere events willen we ondernemers weer samenbrengen om aan de samenhorigheid te werken. Ook de commerciële acties willen we verder ondersteunen in onze gemeente. Hierbij kan ik in de eerste plaats rekenen op Sam Boddin, alsook op de hechte bestuursploeg, waarbij iedereen aan hetzelfde zeel trekt. Het is dan ook een hele eer dit bestuur en de belangen van onze lokale ondernemers te mogen vertegenwoordigen. Samen zullen we Unizo Houthalen-Helchteren ongetwijfeld nog beter op de kaart zetten.”

Voor vragen kan je steeds terecht bij jill.marx@unizo.be

http://www.unizo.be/houthalen-helchteren

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer