Leandro Trossard op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Leandro Trossard op archiefbeeld. © Photo News

INTERVIEW. “Als ik nu niet klaar ben voor een basisplaats, wanneer dan wel?”: Leandro Trossard praat honderduit over het WK, z’n bloedvorm en de concurrentie met Eden Hazard

WK voetbalTerwijl heel België piekert over de fitheid van Eden Hazard, vlamt Leandro Trossard (27) de ene na de andere binnen in de Premier League. De schrik van de topclubs in Engeland en de ‘superhero’ van zoontje Thiago is klaar voor een glansrol in Qatar. In een uitgebreid gesprek praat Trossard openlijk over zijn toekomst, uiteraard het WK en de concurrentie met Hazard.

67 reacties

  • Leon Mertens

    1 jaar geleden
    Martinez is een Rsca liefhebber ,zal nooit een eerlijke selectie maken ,neem nu C die Debast nog niet s gepresteerd zal erbij zijn .Qatar en die trainer het blijft maar duren vervalsing met alles tot en met ,supporters blijf aub thuis !!
  • Kevin Theunckens

    1 jaar geleden
    Moet er bij staan. Hazard heeft dit seizoen nog niks bewezen, dit seizoen niet alleen. Waarom hel zelfs meenemen ? Maar Martinez zal weer zijn politiek gebruikenn. Maar niet getreurd over 2 jaar is er een nieuw Ek, met andere coach.
  • Brent Somers

    1 jaar geleden
    Goed gesproken Leandro. Jij bent een vaste waarde, Roberto alleen maar een passant.
  • Gino Van Rompaey

    1 jaar geleden
    Heeft nooit voor Anderlecht gespeeld, dan wordt het moeilijk om bij deze bondscoach een eerlijke kans te krijgen...
  • Kelly Verlinden

    1 jaar geleden
    Hazard thuislaten en deze meenemen. De kapiteinsband aan De Bruyne geven. En Lukaku van het veld houden ook. Dan maak je misschien een kans op een helve finale met wat goed geluk.