Philippe Dartienne neemt de rol als CEO van bpost group over van Henri de Romrée.
Volledig scherm
Philippe Dartienne neemt de rol als CEO van bpost group over van Henri de Romrée. © bpost

Philippe Dartienne neemt rol als CEO van bpost over

Philippe Dartienne neemt de rol als CEO van bpost group over van Henri de Romrée. Hij werd eind oktober werd aangesteld als topman nadat Dirk Tirez een stap opzij zette. Dat meldt bpost group woensdagavond. Bij bpost loopt momenteel een intern onderzoek naar mogelijke wanpraktijken met betrekking tot de concessie voor de distributie van kranten in België.

6 reacties

  • Roeland Van de Wal

    1 jaar geleden
    Zijn voorgangers zijn 'ontslagen' met de nodige premie.Of ze die verdient hebben of niet.
  • Lisette Theunis

    1 jaar geleden
    Elk jaar nog minder winst waardoor de waarde voor de aandeelhouders zowat volledig verdwenen is. Met groen aan het roer blijft er gewoonlijk totaal niets meer over voor de boer.
  • frans Venloo

    1 jaar geleden
    Politiekers zouden ook zo moeten ontslagen worden helaas na jaren niet meer op het voorplan krijgen ze meestal nog een riante kans Dat is politiek nu eenmaal
  • Marinus van Driel

    1 jaar geleden
    B-Post verandert van CEO zoals U en ik van overhemd. En die figuren worden allemaal abnormaal snel 'de laan uitgestuurd' met een schandalig dik gevulde ontslag-vergoeding-enveloppe. En de boer? Hij keutert verder.
  • Johan Billiet

    1 jaar geleden
    Hoeveel CEO's zijn er bij de post nu al de revue gepasseerd...met allemaal grandioze, ambitieuze realiteitsvreemde plannen en projecten. Gelukkig trekt mijn postbode het zich niet meer aan en komt ie verder trouw met de post en neemt zich zelfs de tijd voor een korte babbel...dat ie zijn ronde niet op tijd kan afwerken en onbetaalde tijd moet overwerken, neemt ie er graag bij..