Aaron Carter.
Volledig scherm
Aaron Carter. © Photo News

Familie van Aaron Carter is er zeker van dat z’n dood een ongeluk is: “Hij had nog te veel om naar uit te kijken”

CelebritiesDe familie van Aaron Carter is ervan overtuigd dat de artiest niet met opzet is gestorven. Dat meldt de Britse krant ‘Daily Mirror’. Volgens de familie van de artiest had hij nog te veel om naar uit te kijken en ging het goed met hem vlak voor zijn overlijden. Carter werd amper 34 jaar oud.

0 reacties

  1. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.
  2. Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoorde manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”
    Livios

    Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoor­de manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”

    Leuven kampt al maanden met een serieuze muizenplaag. Herkenbaar? Zie jij ook regelmatig knaagdieren door je tuin rennen? Of is er geknaagd aan voedselverpakkingen in je kelder of tuinhuis? Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je op een duurzame én diervriendelijke manier muizen en ratten weert – of hoe je voorkomt dat je er überhaupt ooit last van hebt.