©  REUTERS

Familie van Aaron Carter is ervan overtuigd dat zijn dood een ongeluk is: “Hij keek enorm uit naar de feestdagen”

De familie van de overleden Amerikaanse rapper en acteur Aaron Carter, is er zeker van dat hij niet “met opzet” is gestorven. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror. Volgens zijn naasten ging het goed met de artiest vlak voor zijn heengaan.

Bron: Daily Mirror, TMZ

LEES OOK. Nick Carter breekt bij eerbetoon aan broer Aaron tijdens Backstreet Boys-concert

Carter werd zaterdag omstreeks 11u doodverklaard in zijn huis in Lancaster, Californië. Volgens TMZ werd zijn levenloze lichaam aangetroffen in bad. Hoe de 34-jarige artiest kwam te overlijden, is tot nu toe onduidelijk.

De familie van de Amerikaanse popster zegt dat hij “nog veel had om naar uit te kijken”, dat schrijft Daily Mirror. “Aaron en zijn ex Melanie Martin zaten voor het eerst in een lange tijd weer op een goed punt in hun relatie”, klinkt het verder. “Hij keek enorm uit naar de feestdagen en plande om tijd door te brengen met Melanie en hun zoon Prince.”

LEES OOK. Van tienerster tot softpornoster: het turbulente leven van Aaron Carter (34)

Martin zou Carter hebben ingeschreven voor afkicktherapie. De eerste sessie was vrijdag voor hij dood werd teruggevonden gepland, maar Aaron kwam niet opdagen. “Het is mogelijk dat de artiest toen al overleden was”, zegt TMZ.

Wetshandhavers vonden naar verluidt geen afscheidsbrief.(tsjs)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER