ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Geen Boyata of Denayer, wél Faes, Debast en Doku: deze 26 Rode Duivels neemt Roberto Martínez mee naar het WK in Qatar

WK voetbalRoberto Martinez heeft zijn 26-koppige selectie voor het WK voetbal in Qatar bekendgemaakt. De bondscoach nam Romelu Lukaku, ondanks zijn hamstringblessure, bij de kern. Ook Dries Mertens en Jérémy Doku haalden de selectie, net als Wout Faes, Zeno Debast en Amadou Onana. De meest opvallende afwezigen zijn dan weer Dedryck Boyata en Jason Denayer - al is die laatste wel opgenomen in de reservelijst.

231 reacties

  • Marc Spriet

    1 jaar geleden
    Tresor had erbij gemoeten, voor de rest volg ik Roberto Martinez. Voor mij een uitstekende trainer, en het zijn de spelers die het zeggen, ze willen niet veranderen. Beide voeten op de grond, België wordt geen wereldkampioen, een goede prestatie zou kwartfinale zijn. Andere matchen bekijk ik niet, wegens de 'Qatar-schande'.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Een trainer die zijn favoriete spelers heeft is helemaal geen goede trainer.
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    Albert, vanaken, mignolet, spelen die bij buitenlandse ploeg? Gelukkig heeft jullie toekomstige coach uit medelijden nog een toolserver van anderen kans gegeven de bank te verwarmen, anders was er van jullie sterrenploeg niemand geselecteerd.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    René van halen : heel juiste opmerking ...! Gewoon de waarheid zeker weten ...
  • Jurgen Vermaut

    1 jaar geleden
    Met die verdediging komen we zelfs niet door de eerste ronde, met uitzondering van Leandoro Dendoncker zit daar niemand bij die op niveau speelt. Drie man op hun retour en dan de lachwekkende keuze voor Debast die in zijn twee selecties verantwoordelijk was voor de tegen doelpunten. Hoog tijd dat Martinez vertrekt, Qatar wordt een afstraffing.