Radisson Blu Park Lane was aanvankelijk een vijfsterrenhotel maar werd later omgevormd tot een exclusief woonzorgcentrum.
Volledig scherm
Radisson Blu Park Lane was aanvankelijk een vijfsterrenhotel maar werd later omgevormd tot een exclusief woonzorgcentrum. © KOS

Tot 4.500 euro per maand voor een kamer, maar ‘Ritz van de rusthuizen’ speelt vergunning kwijt: “Tekorten slepen al maanden aan”

AntwerpenBewoners baden er in weelde en aan hun kamers hangt een meer dan stevig prijskaartje, maar de vergunning van het luxueuze rusthuis Park Lane in Antwerpen wordt nu ingetrokken. Dat bevestigt het Agentschap Zorg en Gezondheid. Park Lane, dat al langer op de zwarte lijst stond, is een van de prijzigste woonzorgcentra van het land.

  1. Ruim 60 artiesten spelen 9 uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om te mogen deelnemen”
    PREMIUM

    Ruim 60 artiesten spelen 9 uur gratis op ‘505 - Concerten voor Menselijk­heid’: “Je wil niet wéten hoeveel politici vroegen om te mogen deelnemen”

    Zwangere Guy, Eefje de Visser, Bart Peeters, Elisabeth Lucie Baeten, Stan Van Samang, Selah Sue en véél, véél meer. Allemaal performen ze belangeloos op ‘505 - Concerten voor Menselijkheid’ op het Antwerpse Sint-Jansplein op zondag 5 mei. Initiatiefnemers zijn 11.11.11-directeur Els Hertogen, psychologe Elisabeth Van Lierop en muzikant Tijs Delbeke. “Dat we dit vlak voor de verkiezingen organiseren? Néén, we hebben geen politieke agenda.” Ze leggen uit waar het evenement dan wél om draait, hoe ze alle artiesten konden overtuigen en waarom Tom Barman dit keer niet van de partij kan zijn.
    Deurne