Jérémy Doku.
Volledig scherm
PREMIUM
Jérémy Doku. © Photo News

Onze chef voetbal vindt dat er “een gezonde dosis Red Bull” in WK-selectie zit: “Doku is een bliksemschicht. Een wonder van de natuur”

Rode DuivelsDe 26 Rode Duivels voor Qatar zijn gekend. Zoals verwacht werden weinig tot geen verrassende namen opgeroepen, zo zag ook onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Met de beste wil ter wereld kan je weinig inbrengen tegen deze kern.” Hij stelt ook dat de selectie van Dries Mertens geen beslissende factor zal zijn, verdedigt de keuze voor “bliksemschicht” Jérémy Doku en vindt dat Jason Denayer en Dedryck Boyata in eigen boezem moeten kijken. “Als Boyata eerlijk is met zichzelf, begrijpt hij de keuze van de bondscoach.”

45 reacties

  • jozef van riel

    1 jaar geleden
    Dus uitgeschakeld na de 8ste finale is een verrassing Albert?!
  • Erwin LAUWENS

    1 jaar geleden
    Volgens mij een selectie om zeker terug thuis te zijn voor de Sint en zijn zwarte pieten langs komen bij de kindjes van de oude garde en bij een deel van de geselecteerden zelf.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Usain Bolt was ook een bliksemschicht maar hij won bijna altijd goud.Onze bliksemschichten wonnen 1 x brons.Soms staan ze op het veld alsof ze door een bliksemschicht zijn getroffen.Wat heeft Doku nu al gewonnen: niets.En zo kunnen we er nog een aantal opnoemen.
  • Eric Horemans

    1 jaar geleden
    Eigenlijk een ploeg die niet voorspelbaar voor tegenstrevers kan streven. Dat was hun minpunt op EK en zelf op WK. Er zitten terug wat verrassingen en power in. Wel wel wel... dat gaat wat geven voor de komende doorbraken van talenten. Ze gaan beter worden dan wat ze nu hebben.
  • freddy cardoen

    1 jaar geleden
    Trèsor is op dit moment tien maal beter dan MERTENS en Heynen tien maal beter dan Hazard .