Danira Boukhriss Terkessidis
Volledig scherm
Danira Boukhriss Terkessidis © SBS

Het is gebeurd: Danira Boukhriss is de ‘Allerslimste Mens ter Wereld’ (en dat voor tien jaar!)

TVZe had exact 36 seconden de tijd om nog twee Griekse Godinnen te vinden om Bart Cannaerts in een zinderende finale naar huis te spelen. En dat deed Danira Boukhriss Terkessidis zonder verpinken. Dus is ze de verdiende winnares van het jubileumseizoen ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Eigenlijk was Bart Cannaerts de beste speler van het seizoen én van deel één van de finale, maar zoals vaak worden de prijzen aan de meet uitgedeeld. In het ultieme finaleduel trok Danira aan het langste eind. Liesbeth Van Impe werd eervol derde. Ze miste op een juist jaartal na de finale.

146 reacties

  • Ingrid De Maere

    1 jaar geleden
    Bart had de meeste punten, dus voor mij is hij de winnaar. Vind het niet nodig om ze tegenover elkaar te zetten, ok moest het een exeqo moest zijn. Vind dit niet eerlijk. Bart is de echte "aller slimste mens"
  • Werner Humblé

    1 jaar geleden
    Ik hoopte op Bart maar heeft het wat laten liggen in de finale , Danira mooie vrouw maar er zit iets bitch achtig in haar een trekje waar ik niet van hou. Enfin ik was al blij dat diene trol de finale niet moest spelen .
  • Armand Verschueren

    1 jaar geleden
    Bart is voor mij de winnaar.Sympathiek en slim.Danira denk dat ze er u s en is hautain
  • Cecarine De Smet

    1 jaar geleden
    Bart is de winnaar, hij had de meeste punten!!! Dus niks Danira!!
  • may geysels

    1 jaar geleden
    de oorkonde is voor Bart