Ruben Van Gucht deelt samen met echtgenote Blanka Vlasic eerste foto van pasgeboren zoontje: “Het mooiste geschenk ooit”

Wat Kroatische media dinsdag al meldden, heeft Ruben Van Gucht nu ook zelf officieel bekendgemaakt. Hij heeft deze week samen met zijn Kroatische echtgenote Blanka Vlasic een eerste kindje gekregen. Het koppel kreeg op de verjaardag van mama Blanka een zoontje, genaamd Mondo.

Maarten Vanhoof

De 39-jarige Vlasic beviel dinsdag om 8u35 van hun zoontje in een ziekenhuis in Split. Mondo is 53 centimeter groot en weegt 4,5 kilogram.

De fiere ouders hebben nu voor het eerst een foto gedeeld van hen met hun zoontje in de armen. “Geboren op mama haar verjaardag, het mooiste geschenk ooit”, schrijven ze op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van Gucht en Vlasic trouwden in mei van dit jaar en deelden ook het heuglijke nieuws mee dat ze hun eerste kindje samen verwachtten. Sindsdien pendelt het koppel tussen België en Kroatië, maar het grootste deel van de zomer brachten ze door in Dalmatië. Dat is de geboorteplaats van de voormalige topatlete.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Sport