Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku. © BELGA

Luxemburgse postbussen bezorgen Rode Duivels kater

NIEUWE, EXCLUSIEVE REEKSEen handvol Rode Duivels, waaronder Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, houdt een kater over aan hun fiscaal avontuur in Luxemburg. Hun vennootschappen om hun portretrechten te optimaliseren leverden hen amper wat op, behalve juridische problemen. Dat blijkt uit een exclusief onderzoek van HLN. Morgen volgt nog een achtergrondverhaal over hoe verschillende Rode Duivels miljoenen verloren door hun makelaars!

28 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    1 jaar geleden
    Vroeg aan de sport begonnen en niet langer naar school geweest , resultaat veel geld nu, maar het meest essentiële is er niet . En dit is dan het resultaat .En het zal nog gebeuren .
  • Joseph Vande Reyd

    1 jaar geleden
    De belastingregels zijn in werkelijkheid niet door politici geschreven maar door grote accountbureau's die de achterpoortjes voor hun dikbetalende cliënteel er in verwerken, dat het grote kapitaal dan op zoek gaat naar de goedkoopste oplossing doet hen dan wel eens een keertje pijn,met uiteindelijk dan toch maar langs gaan bij diegenen die het origineel schreven als gevolg, kijk maar eens naar de buildings waar deze accountants in zitten en ieder personeelslid een elektrische auto om te zwijgen
  • Wilfried Vanden Berg

    1 jaar geleden
    En nu nog hopen dat men in die belasting paradijzen dat ze daar ook goed gepluimd worden . Dat zal hun leren van nooit genoeg te hebben .
  • jan tobbak

    1 jaar geleden
    moesten die eerlijk belasting betalen zoals elke burger moeten ze 60% afgeven
  • Peter De Schuytener

    1 jaar geleden
    Nooit genoeg, altijd maar meer willen, en elk fiscaal voordeel in allehande landen gaan uitbuiten. Zou liever gelezen hebben Dat ze zich ingezet hadden voor een liefdadigheidsdoel.