Korpschef emotioneel na dood agent Thomas (29): “Droevige dag voor politie en nabestaanden”

Korpschef Olivier Slosse van de politiezone Brussel Noord heeft vanmiddag tijdens een persconferentie commentaar gegeven bij de dodelijke mesaanval op twee van zijn politieagenten, donderdagavond in de Aarschotstraat in Schaarbeek (Brussel). Een van hen kwam daarbij op het leven. De korpschef was zichtbaar aangedaan.

60 reacties

  • Katia Mistianes

    1 jaar geleden
    Het kan toch niet zijn, dat enkel de moordenaar zijn emoties mag tonen. We verschuilen ons teveel achter woorden en wetten. Hier mogen/moeten emoties ook meespelen. Als een moord bewezen is, er getuigen bij waren en het gebeurd is met voorbedachtheid, dan krijgt de dader weliswaar recht op verdediging, maar geen recht op een advocaat. Geef bewezen moordenaars hun verdediging, maar geen advocaat.
  • Peter Stevens

    1 jaar geleden
    Stop met 101 instellingen op te richten die massa 's geld kosten. Bouw een gevangenis en straf geweldplegers.
  • Liliane Vervliet

    1 jaar geleden
    Elke politieker betuigt zijn of haar medeleven en daarmee is de kous af! Deze daad is onaanvaartbaar .Inderdaad de bevolking blijft deze toestand niet aanvaarden! DOE iets politiekers in jullie ivoren toren.
  • wilfried stas

    1 jaar geleden
    Het liefst het ontslag van minister Vincent Van Quickenborne en Annelies Verlinden met directe ingang.
  • Jan Anthonis

    1 jaar geleden
    Niet te vatten helaas mogen onze politiemensen zich niet verdedigen . Zij moeten altijd lijdend toezien hoe zij worden beschampt en vernederd . Hoog tijd dat deze mensen terug echt politiewerk mogen uitoefenen dwz gebruik terug jullie middelen die jullie nu niet mogen gebruiken . Echt dit is er weer dik over. Alle respect en steun aan de famillie maar ook aan onze korpsen