Pérez en Verstappen in São Paulo.
Volledig scherm
Pérez en Verstappen in São Paulo. © PhotoNews

“Dit laat zien wie hij écht is”: hommeles bij Red Bull, waar Pérez woedend is over vreemde actie van ploegmaat Verstappen

Formule 1Max Verstappen heeft in de slotfase van de Grote Prijs Formule 1 van Brazilië bevelen van zijn team genegeerd. Red Bull Racing had graag gezien dat de wereldkampioen zijn zesde plaats had afgestaan aan teamgenoot Sergio Pérez, die nog volop strijdt om de tweede plek in het kampioenschap. Maar dat gebeurde niet. “Dit toont wie hij écht is”, aldus een woedende Pérez over de vreemde actie van de Nederlander.

63 reacties

  • Mark de schepper

    1 jaar geleden
    Wat zou de reden zijn van Redbull om punten af te snoepen van Alonso zoals ze aan Max vroegen. Als Max nu Alonso wel zou hebben ingehaald dan rijdt Perez toch nog steeds achter Max en Alonso.!! Ik snap het niet, verschil punten blijft hetzelfde.
  • Paul Kuijer

    1 jaar geleden
    Perez moet niet zo zeiken. Max is duidelijk geweest tegen zijn team. Perez moet maar eens wat harder vechten en zich niet zo makkelijk laten inhalen door iedereen. Don't like it? Rot dan op.
  • Steven Avonts

    1 jaar geleden
    Kijk, hoeveel keer is Perez voor Max geëindigd? 2 3 keer? Ik weet geen andere sport waar men zo bitched over teamorders🤨😡. Hij geraakt niet voorbij Max omdat hij trager is en dan moet Max maar gewoon opzij gaan en hem doorlaten! Doe effe normaal; schaf die teamorders eens af ook aub en laat de heren racen.
  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Als je ziet hoe perez hamilton vorig jaar heeft tegen gehouden zodat Max de titel kon pakken dan was dit toch de kans om iets terug te doen! Max staat er nu alleen voor en zal geen cadeaus meer krijgen van perez! Supporterde wel een beetje voor Max maar dat is nu toch gedaan! Vanaf nu alleen gasten die goed zijn en op randje zitten om eruit te vliegen! Zoals een mick goeie gast goeie rijder moet altijd in f1 blijven
  • Piet Janssen

    1 jaar geleden
    @Wim Stevens, jij bent blijkbaar niet goed op de hoogte. MV had intern reeds aangegeven geen voorrang te geven aan SP maar RB heeft daar niets mee gedaan. Dus, MV zit in dit geval niet fout.