© Instagram

Opnieuw verliefd na breuk met Regi: Elke Vanelderen stelt nieuwe partner voor

Voormalig televisiepresentatrice Elke Vanelderen (44) heeft een nieuwe vriend. De ex-vrouw van Regi Penxten (46) maakte het nieuws bekend met een dolverliefde foto op haar Instagramaccount.

Lien Vande Kerkhof

De nieuwe vriend van Elke Vanelderen, van wie we slechts een glimp kunnen opvangen op Instagram, heet ‘Tom Braeken’. Als onderschrift bij de foto’s noteert Elke ‘van mij’. Meer lijkt ze voorlopig niet over haar nieuwe vlam te willen verklappen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In januari 2021 liep het huwelijk van Elke en Regi na negen jaar op de klippen. “Eenentwintig jaar geleden kruisten onze blikken voor het eerst. Nu, na negen jaar huwelijk, hebben Regi en ik beslist elk onze eigen weg te gaan”, klonk het toen op het Instagramaccount van Elke Vanelderen. “We kijken vol liefde terug op onze jaren samen. Er is geen spijt, er is geen nijd. We zijn en blijven vrienden. De belangrijkste rol uit ons leven blijven we samen vervullen: mama en papa zijn van onze twee prachtige dochters. Je zal ons daarom in de toekomst nog altijd samen op restaurant of in een pretpark terug zien. Onze kinderen blijven ons hoogste goed.”

© rr 

Verhuisd

Regi en Elke woonden nog een tijdlang onder hetzelfde dak, tot in augustus van dit jaar bekend raakte dat Elke naar een plek op vijf minuten van Regi verhuisd was. In Het Belang van Limburg vertelde Regi dat buiten het feit dat ze helaas geen koppel meer zijn, alles perfect geregeld is voor de kinderen. “Ik hoor verhalen van gescheiden koppels die niets anders doen dan ruzie maken, maar dat is bij ons gelukkig niet het geval.”

Als oorzaak voor de breuk met Elke wees Regi in verschillende media naar zijn drukke agenda. “Al is de situatie complexer dan dat, maar dat was zeker een factor”, zei hij in een interview met Het Belang van Limburg. “Zie je die vijf platen daar hangen? Ik ben daar zeer trots op, maar het heeft wel een prijs gehad. Zo gaat het altijd, alles heeft zijn prijs.”

Verschillende bekende Vlamingen - waaronder Evia Hanssen en Anke Buckinx reageerden op Instagram met enthousiaste hartjes en andere emoticons op het nieuws van Elke.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER