Tessa Kraan
Volledig scherm
PREMIUM
© Tessa Kraan

Ook Antwerps schepen Annick De Ridder (N-VA) bleef ongewild kinderloos na fertiliteitstraject: "Voor altijd een kras op mijn ziel”

Jennifer Aniston (53) probeerde zowat alles om zwanger te worden. Tevergeefs, zo getuigde de Amerikaanse actrice in een interview. Een herkenbaar verhaal voor de 43-jarige Antwerpse schepen Annick De Ridder (N-VA). Drie jaar ging ze met een goede vriend door een fertiliteitstraject, maar de politica bleef kinderloos. “Voor altijd een kras op mijn ziel. Maar ik weet nu dat ik op een andere manier een waardevol leven leid.”

13 reacties

  • Georgette Dilen

    1 jaar geleden
    Prachtige, sympathieke dame!
  • Jellis Van Herzele

    1 jaar geleden
    Wees blij dat ge vandaag de dag soms geen kinderen hebt. Als je ze hebt kan je ze niet missen. Maar als je de toekomst bekijkt. Ik weet niet hoor.
  • nancy dejonge

    1 jaar geleden
    Moedige dame !
  • Mireille Vergauwen

    1 jaar geleden
    Mr Claes. Er staat duidelijk in het artikel dat het gaat om een vriend die homo is. Bovendien steun geven aan mensen die het moeilijk hebben is toch toegelaten zeker. Dat is geen Antwerps fenomeen zou ik denken.
  • Karl Lombaerts

    1 jaar geleden
    Beste Annick, moedig om uw verhaal te delen. Het zal idd een moeilijke periode periode geweest zijn in uw leven. U bent een fijne dame . Geniet nu van uw petekinderen en als harde werker , zeker ook van het leven. Succes.