BELGA
Volledig scherm
© BELGA

AA Gent-voorzitter Ivan De Witte trekt aan alarmbel na aanhoudend supportersgeweld: “Men beseft nog niet hoe groot het probleem is”

AA GENTEen wake-upcall op Wapenstilstand. AA Gent-voorzitter Ivan De Witte (75) riep deze namiddag de pers bijeen om een statement te maken tégen het supportersgeweld waar heel het Belgisch voetbal mee kampt. “Ik wil mijn onrust uiten en de Pro League oproepen dit zo spoedig mogelijk aan te pakken.”

24 reacties

  • jean-pierre mahieu

    1 jaar geleden
    pyrotechnisch materiaal en vuurpijlen moeten geklasseerd worden als wapen klasse1, waarmee je niet mag op straat lopen en grote boetes, straffen opleveren. Trouwens het verkopen, maken of importeren er van verbieden kan al een eerste stap zijn. Als ze maar tennisballen gooien kunnen we met wat goeie wil veel mensen gelukkig maken in de 3de wereld.
  • Andre Meeus

    1 jaar geleden
    Grote teut. Vandaag op Charleroi terug. Misschien gewoon voetbal een tijdje zonder supporters. Corona is toch ook overleefd.
  • Yves De Clercq

    1 jaar geleden
    Misschien moet je overwegen om in samenspraak bepaalde zaken gecontroleerd toe te staan...de mens houdt er niet van om beperking na beperking opgelegd te krijgen
  • Jan Wybo

    1 jaar geleden
    Ingang met gezchts herkenning zou al veel oplossen ,maar nu is dat nog niet wettelijk
  • Lucas Vissers

    1 jaar geleden
    Heel verstandige mens ! Men beseft inderdaad nog steeds niet dat de wereld heel ziek is !