BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
0
EINDE
5
KV Mechelen KVM
  • 52' Goal Nadhir Benbouali

Onwaarschijnlijke taferelen: Charleroi-fans gooien bij 1-0-voorsprong opnieuw vuurpijl op het terrein, Boterberg fluit wedstrijd af

Jupiler Pro LeagueOnwaarschijnlijke avond op Mambourg. Door herhaaldelijk wangedrag van de Charleroi-fans was scheidsrechter Boterberg genoodzaakt om de wedstrijd in minuut 68 af te fluiten. De Carolo’s kwamen op voorsprong na een doelpunt van Benbouali, maar zullen deze wedstrijd met een forfaitnederlaag verliezen. Pro League-CEO Lorin Parys liet intussen al weten dat Charleroi zich ook aan een boete van 50.000 euro mag verwachten.

70 reacties

  • Louis Meeus

    1 jaar geleden
    Punten zijn makkelijk verdiend voor KV Mechelen.
  • Staf Marien

    1 jaar geleden
    Dit krijg je door het straffeloosheid beleid van de voetbalbond ,clubs en justitie.
  • Raymond Ponet

    1 jaar geleden
    Dat is niet meer te voorkomen. Het is een gevolg van de straffeloosheid, nu opgepakt en na enkele minuten weer buiten terwijl te politie hun verslag van een feit aan 't opstellen is, zijn ze al terug bezig met andere feiten te plegen.
  • Eddy Vermeulen

    1 jaar geleden
    Dankzij hen verliest hun ploeg nu met 0 - 5. In plaats van de club een boete te geven speel de eerste drie wedstrijden zonder supporters van de betreffende ploeg, zullen het na een tijdje wel afleren.
  • Mark Peeters

    1 jaar geleden
    Andere oplossing : 3 punten voor KV, - 5 punten voor Charleroi, geen supporters komende 5 matchen thuis en ook geen op verplaatsing. Ps: is nog steeds scheidsrechter die beslist, maw van vorige week Gent - bruhhe moet je dan niet vergelijken.