Zeggen Jana en Christiaan dan toch ‘nee’? Nick Laenen schat kansen in van Blind Getrouwd-koppels.

ShowbitsNa tien weken komt het felbesproken ‘Blind Getrouwd’ tot een climax. Welke koppels blijven getrouwd en wie vraagt stante pede de scheidingspapieren aan? In de vorige aflevering konden we al zien hoe Brecht & Dziubi volmondig ‘ja’ zeiden tegen elkaar en hoe het avontuur voor Lien & Joren geen happy end kende. De twee overige koppels hakken maandagavond de knoop door. Showbits trok naar ervaringsdeskundige Nick Laenen (‘Blind Getrouwd 2020') om te polsen naar zijn pronostiek. “De afstand blijft een groot issue bij Jana en Christiaan”.

7 reacties

  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Wat 'n gezwam, er zijn andere zaken die belangrijker zijn dan met je kop op TV te komen, met de hoop BV te worden, er zijn al genoeg hufters als scherm gezichten. Ondertussen, luxe en vooral die REIS
  • Gerd Van Hoof

    1 jaar geleden
    Hopelijk ziet Jana wat een toffe gast Christiaan is. Of zoekt ze ene waar ze elke week een pakje slaag van krijgt. En hetzelfde voor Florence, ik zou Jiri niet laten lopen. Florence geraakt nooit van straat als ze de liefde nooit een kans geeft om te groeien.
  • Stroobants Alexander

    1 jaar geleden
    Als dat bij mij de ware zou zijn was er geen afstand. Ging tot bij haar op mijn bloten knieën.
  • hugo vandermaesen

    1 jaar geleden
    Ik moest indertijd ook 1 uurtje rijden om mijn vrouw te zien, nu 22 jaar terug
  • Roberto Migaleddu

    1 jaar geleden
    met liefde is afstand nooit te ver