Twitter Tom Vandenbulcke
Volledig scherm
© Twitter Tom Vandenbulcke

Beeld van huilende jonge AA Gent-fan beroert: “Ouders verlieten het stadion om hun kinderen te beschermen”

Belgisch voetbalAA Gent won vorige zondag op eigen veld van Club Brugge, maar het wangedrag van verschillende supporters zorgde voor een serieuze smet op de zege. Ook bij de eigen fans - op een bepaald beeld is te zien hoe een jongen weent van de schrik. “Als je dit allemaal ziet, dan zijn we aan een punt gekomen waar we het een halt moeten toeroepen”, trekt voorzitter Ivan De Witte aan de alarmbel.

15 reacties

  • Snoeck germain

    1 jaar geleden
    Diep beschaamd moest dat " crapul " zijn !
  • Luc Geldof

    1 jaar geleden
    Zowel in Gent, Charleroi of in Anderlecht was de heisa door de vuurpijlen terug te brengen tot 1, hoogstens 2 vakken. Dat de club directie die vakken dan sluit. Tot ze weten wie de schuldigen zijn. Doe ingangscontrole met identiteitskaart erbij. Zoals in Coronatijd. Desnoods met camera’s met gezichtsherkenning tot je de aanstokers kent.
  • Martinus Tielen

    1 jaar geleden
    Zijn de bezoekers miet waren thuis supporters waar on dan bezoekers thuis laten was wel in thuis trubune
  • ronald de weze

    1 jaar geleden
    Geen bezoekende supporters meer toelaten . Indië de amokmaker toch zijn oppakken en 24 h in een hangar zetten .
  • Ronny Cypers

    1 jaar geleden
    In en rond het stadion 1 uur voor,tijdens en 1 uur na de wedstrijd verboden om alcohol te bedienen of verkopen zou al veel helpen. En als het hun niet aanstaat dat ze thuis blijven,dan is er teminste plaats voor echte voetballiefhebbers en hun gezin. Ik ga ook al even niet meer door de agressie dat er heerst. Weg met de zogenaamde "supporters" die hun ploeg meer schade berokkend ipv hun te steunen.