'Extreme House Makeover'
Volledig scherm
'Extreme House Makeover' © Play4

Anouchka en haar zeven zonen krijgen een gloednieuw huis in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’: “Er is niets waarop je kan bouwen”

TVAnouchka woont samen met haar zeven (!) zonen in een piepklein huisje, waar bovendien vanalles mis is. James Cooke en z'n team besluiten in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ tot een drastische oplossing.

18 reacties

  • Viviane Van Oosterwijck

    1 jaar geleden
    gewoon hartverwarmend, die kinderen hun eigenwaarde zag je zo omhoog gaan, een mooie, positieve, samenhangende, zorgende familie met eindelijk een menswaardig onderkomen 💖
  • Michele Guffens

    1 jaar geleden
    Was helemaal ontroerd door wat die vrouw en kinderen moest doorstaan. Begrijp wel niet waarom ze nooit hulp van de gemeente kreeg en/of een sociale woning. Prachtige resultaat, prachtig gedaan. Ben heel blij voor deze hechte liefdevolle familie.
  • Paul Verbeeck

    1 jaar geleden
    Ben normaal niet echt fan van zulke programma's, maar deze aflevering was echt hartverwarmend. Mooie deal voor de sponsors, leveren materiaal, kennis ,... in ruil voor reclame. Maar langs de andere kant zijn het wel hun andere klanten die hiervoor bijbetalen.
  • Fanny Konings

    1 jaar geleden
    Ze hadden terecht dringend hulp nodig maar laat het een les zijn voor degenen met een wens een groot gezin te willen, ja wanneer je rekening houdt met de mogelijkheid dat je alleen komt te staan een kind hulp nodig heeft en de middelen om op te vangen, dan en dan alleen, levenslessen zijn dringend nodig op school, wat wel bijzonder en zeldzaam is hun enorme zorg voor elkaar, hopelijk gaat het hen verder meer dan goed
  • nicole desseyn

    1 jaar geleden
    Prachtige woning