Stuntelige dief heeft wel erg veel moeite om televisie te stelen

Een dief die woensdag probeerde om een televisie te stelen in de Amerikaanse stad Bell Gardens is met zijn stuntelige overkomen nu zelf op het scherm te zien. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man een de voordeur van een elektronicawinkel binnendrong en daarna erg veel moeite moet doen om een televisie mee naar buiten te nemen. Iets wat hem uiteindelijk zelfs niet lukt.

kmlo

De man droeg een plastieken masker en een hoodie toen hij zijn slag wilde slaan. Hij had duidelijk zijn zinnen gezet op de televisie die in de winkel hing, maar had niet verwacht dat erg moeilijk van de muur te trekken viel. Pas toen de dief op ongewone wijze zijn volle gewicht legde op het toestel, tuimelde de televisie, samen met de man zelf, naar beneden. Vreemd genoeg maakte hem dat zo bang dat hij na al dat werk alsnog zonder tv naar buiten liep.

“Het is zo dom om zoiets te doen terwijl de camera’s meekijken”, vertelde een vrouw aan CBS Los Angeles nadat ze beelden te zien kreeg. Volgens de lokale politie zou de dief wel een laptop en een schoonmaakproduct hebben meegenomen. Voorlopig is de dader nog op vrije voeten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER