Julia en Marthe over ‘vervang-K3'tje’ Diede: “Ik vond het eerst een heel raar idee”

ShowbitsSinds vorig weekend staat K3 niet op het podium als een blond, een zwart- en een roodharige zangeres, maar vervangt brunette Diede Hanne tijdens haar zwangerschapsverlof. Een hele boterham, want er staan nog tal van shows gepland door Nederland. “Gelukkig had ik al sinds september tijd om te oefenen”. Hoe is het om ‘vervang-K3'tje’ te zijn? En hoe werd beslist dat Diede daar de geschikte persoon was? Showbits-reporter Senne vroeg het aan Marthe, Julia én aan Diede zelf.

13 reacties

  • Kelly Verlinden

    1 jaar geleden
    Het is enkel bewijs dat ze allemaal zeer makkelijk kunnen ingewisseld worden als een product dat inferieur is.
  • Uschi Van Den Broecke

    1 jaar geleden
    Ik denk dat studio 100 op deze manier ook toegeeft dat Diede destijds een betere keuze had geweest dan Julia. Die zich duidelijk bedreigd voelt door de positieve reacties op het "vervang"-k3tje. Ik zou het wel spijtig vinden moest Hanne hierdoor niet meer terugkeren. Misschien een k4?
  • Bix Froefel

    1 jaar geleden
    Waarom niet Amy? Ik vond ze wel leuk.
  • Kris Jochems

    1 jaar geleden
    Diede is zo bescheiden, kan heel goed om met de camera's. Ik weet wat hiervan moet denken maar past diede nu niet beter bij het concept k3 dan julia? Ze is niet blond maar weet heel goed waar ze mee bezig is. en heeft die belgische bescheidenheid. Stof tot nadenken studio 100.
  • Natascha Peeters

    1 jaar geleden
    Zij had gewoon moeten.winnen