Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Deelnemers nu hebben een onrealistisch beeld”

ShowbitsHet ‘Blind Getrouwd’-seizoen loopt op zijn eind. Maandag is het allerlaatste beslissingsmoment. De koppels Christiaan en Jana en Jiri en Florence zijn dan aan de beurt om finaal te beslissen of ze getrouwd zullen blijven of niet. In aanloop van die finale uitzending bezocht Showbits-reporter Desna het ‘oerkoppel’ van de Vlaamse ‘Blind Getrouwd’, namelijk Nuria en Stijn. Zij ging bij hen eens polsen wat de kansen van de deelnemers maandag zijn. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

2 reacties

  • Veerle Spitaels

    1 jaar geleden
    Ik denk dat van de jaar anders was en maar 1 koppel dat samen blijft voor de anderen koppel geen …
  • Christine Deceur

    1 jaar geleden
    Het is bekijken niet waard die koppels zijn toch geen match alleen de nootjes zijn super
  1. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. “Wie de verdubbelaars volgt, krijgt één zeer duidelijke aanwijzing”: onze man speurt mee naar ‘De mol’
    PREMIUM
    tv

    “Wie de verdubbe­laars volgt, krijgt één zeer duidelijke aanwijzing”: onze man speurt mee naar ‘De mol’

    Met nog drie afleveringen te gaan lijkt de groep af te stevenen op een historisch laagterecord van de geldpot in ‘De mol’. De verdienste van een prima saboteur. Maar in welke proeven toonde die zich verdacht? Welke duidelijke aanwijzing geven de verdubbelaars? En wat leert de doos van Pandora ons alsnog? Onze molwatcher speurt mee. “Binnen de groep worden deze twee het meest verdacht.”