Laurens Sweeck.
Volledig scherm
Laurens Sweeck. © BELGA

Laurens Sweeck brult als een leeuw in de Beekse Bergen, Van der Haar en Vanthourenhout mee op het podium na sprint met vijf

VeldrijdenLaurens Sweeck heeft zijn tweede Wereldbekercross van het seizoen gewonnen. Na de manche in Maasmechelen haalde hij het nu in de Beekse Bergen. In een sprint met vijf snelde hij het met lange halen voor Lars van der Haar en Michael Vanthourenhout naar de zege.

17 reacties

  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    rudiger, De trui brengt wel nog wat op voor Sanne .Even aanstrepen dat ze drie Wereldtitels heeft , 4 x de Superprestige en 3 x de Wereldbeker en 13 keer K.V.Belgie .En ook even aanstrepen dat er een tijd van komen en van gaan is , en dat geld voor iedereen . Ook Van Aert , VDPoel en anderen gaan iets later moeten inleveren en dan komt er uiteraard een tijd om te stoppen .
  • rudiger lampaert

    1 jaar geleden
    Prachtige strijd gezien,,zowél bij de Heren als de Dames,ja is géén echte moddercross,maar toch leuk naar te kijken.,Vraag mij wél af wat Sanne Cant daar nog tussen doet met de Driekleur?
  • Dirk Van Den Bossche

    1 jaar geleden
    Hier mag je blijkbaar niet zeggen dat de koers een ronde te weinig was. Ze volgen zelfs niet hun eigen reglement dat zegt dat WB cross meer dan een uur moet zijn. Sommige koerscommisarissen kunnen echt niet rekenen.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Voor ieder wat wils, ook op minder spetterende parcoursen is er strijd natuurlijk anders kunnen we het wegrennen ook opdoeken. Prachtig lunapark parcours in het hol van de leeuw, mooie reclame ook voor een lekker weekendje of weekje uut!!
  • Marika Peeters

    1 jaar geleden
    Dat er door dit soort parcours, een eerder saaie cross ontstond? absoluut wel! Maar tevens geweldig dat zowel bij de vrouwen alsook de mannen, topfavorieten zoals Fem en Lars, hier een ferme hak gezet kregen. Want gezien hun kunst is om 95% van de cross, iederééns bord leeg te eten om dan zelf met een vol bord toe te slaan in de finale? Dat ging hier compleet de mist in en zowel bij de vrouwen alsook mannen, ging de zege naar een renner die het lef en de grinta had om aan te vallen.