Deze week in ‘Familie’: Lars en Koen gaan op de vuist en het mysterie van de ‘blote borsten’

TVEen zoektocht naar ‘blote borsten’, een gevecht op het scherp van de snee en aantrekking en afstoting tussen twee geliefden. Het bruist ook deze week weer in ‘Familie’. Samira (Belinda Voorspoels) ontdekt op het bureaublad van haar computer dat er iemand ‘blote borsten’ gegoogeld heeft. Met een fraai resultaat, zo stelt ze meteen vast. Gaat ze ook ontdekken wie die nieuwsgierigaard was?

4 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Familie trekt op niets meer helaas ...! Vroeger was het een goeie serie maar nu niet meer ...😏...!
  • Karim De Landsheer

    1 jaar geleden
    Ik volg familie al van bij het begin en ze slagen er telkens weer in om het spannend te houden. Voor mij is familie top,the best.😀
  • Nicole Teela

    1 jaar geleden
    1 ding snap ik niet. Bij het "familie "feest,zag je de jonge spelers, die eigenlijk familie niet gemaakt hebben. Waar zijn de oudere spelers van familie. Ze zijn dood in de serie, maar leven nog wel,hè. Dat vond ik jammer.
  • Albert Leenders

    1 jaar geleden
    Familie was een goede serie tot dat er nieuwe mensen aan het roer kwamen die de ene doen na de ander erin schreven zonder enig gevoel met geweld ,vreemdgaan en nog meer ellende tot op het marginaal af,iets positief is aan deze schrijvers niet besteed.ook het nieuwe geluk van Bennie en zijn nieuwe gezin worden stokken in de wielen gestoken en dan het verleden van Vanessa word opgesteld en dan wilt max ook nog alle details weten,neen familie is geen lang leven meer beschoren door onkunde.