Photo News/Photo News/BELGA
Volledig scherm
© Photo News/Photo News/BELGA

BEKIJK. Supporters misdragen zich opnieuw, lichte strafschop voor Antwerp en doelpuntenkermis in Waregem: dé momenten van de 17de speeldag

Jupiler Pro LeagueEr viel afgelopen weekend weer heel wat te beleven op de Belgische voetbalvelden - zowel in positieve als in negatieve zin. Zulte Waregem en Eupen verzorgden het spektakel met maar liefst tien goals, de supporters van Charleroi en Anderlecht zorgden dan weer voor het vuurwerk op de tribunes. Bekijk hieronder de opvallendste momenten van de 17de speeldag in de Jupiler Pro League.

6 reacties

  • van Dessel Wim

    1 jaar geleden
    Engels moet zijn pollekes thuishouden ... Overtreding, dus strafschop. Natuurlijk moet er vanzelfsprekend consequent opgetreden worden en wat meer penalty's geven.
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Staes, als je hiervoor penalty fluit, moet je consequent zijn en dan voor iedereen fluiten...of is het enkel als tegen Club dat het voor jou ok is? Daar zit hem het probleem, zeker bij Lardot. Sommige ploegen mogen iemand ko slaan en zal nog maar geel krijgen, andere lichte aanraking of swalbe en krijgen penalty tegen. En als Var dan wederom ligt te slapen, tja, dan wordt men gefrustreerd hé
  • willy staes

    1 jaar geleden
    Een lichte strafschot bestaat niet , fout is fout en daar is alles mede gezegd .
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    Alderweireld heeft voor mij veel sympathie gisteren verloren. Ten eerste met die uitspraak na de match waarin hij beweerde dat Antwerp meer kon halen en ten tweede toen hij ostentatief een gele kaart kwam vragen aan lardot voor de ingreep van Sylla. Dacht dat een speler dit niet meer mocht doen? Maar gisteren werd lardot duidelijk door Antwerp betaald.
  • Rik Cappelle

    1 jaar geleden
    Lichte strafschop voor Antwerp ? In geen honderd jaar was het strafschop. Alé het bestelen van Club blijft maar duren.