"El Khannouss: wat een ontdekking van Genk en Vrancken", vindt onze huisanalist Marc Degryse.
Volledig scherm
PREMIUM
"El Khannouss: wat een ontdekking van Genk en Vrancken", vindt onze huisanalist Marc Degryse. © BELGA

Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”

Jupiler Pro LeagueOnze huisanalist Marc Degryse schenkt in zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend aandacht aan Genk en Union, volgens hem “zonder enige twijfel de twee beste ploegen”. “Het verschil tussen Genk en Anderlecht was imméns. Al wat Genk heeft - intensiteit, duelkracht, evenwicht - dat mist Anderlecht.” Daarnaast heeft Degryse het ook over de topper tussen Club en Antwerp - “die viel wat tegen” - en over het wangedrag van supporters. “Het is aan de Pro League om ervoor te zorgen dat die mannen de stadions niet meer binnen raken.”

12 reacties

  • Ivan Beelaert

    1 jaar geleden
    Anderlecht speelt beter dan enkele weken terug ,hebben een goeie veldbezetting en proberen aanvallend te voetballen.Maar hun spelers zijn fysisch niet sterk genoeg en verliezen ook te veel duels,daar bij zijn er toch veel jonge voetballers bij om de lat hoger te leggen.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    We zullen zien of EL Cartouche van de bank mag komen in Qatar.
  • ALLARD EMILE

    1 jaar geleden
    De hele structur van Anderlecht moet ern serieuse facelift ondergaan, van bestuur tot spelers! Te weinig kwaliteit op alle vlakken !!
  • Eric Maes

    1 jaar geleden
    Niet overdrijven aub Degryse. Verleden seizoen zouden ze een gat in de lucht gesprongen hebben als ze Tresor en zelfs Onwatchu hadden verlapt gekregen.Niet teveel de windmolen tour op aub.
  • ruddy claerhout

    1 jaar geleden
    Anderlecht haalt top 8 niet !