Fans willen graag daten met Jana uit ‘Blind getrouwd’: “Maar ik mag niet eens zeggen of ik weer single ben of niet”

ShowbitsHoe moeilijk is voor de koppels van ‘Blind getrouwd’ om hun finale beslissing om al dan niet samen te blijven ook geheim te houden voor kijkend Vlaanderen? Niet zo gemakkelijk, zo blijkt. Jarne spreekt erover met Jana van Jana en Christiaan. Zij waren de afgelopen weken het meest besproken koppel van dit seizoen omdat er meteen ‘magic’ in de lucht hing. Maar of ze nog altijd samen is met Christiaan, mag ze uiteraard nog niet verklappen. “Enkel mijn moeder en mijn zus zijn op de hoogte”, is het enige wat ze kwijt wil aan Showbits.

22 reacties

  • Gunther Scheers

    1 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat het een match is, misschien op persoonlijk vlak wel maar op praktisch al zeker niet. Wonen ver uit elkaar, werken op heel andere uren waardoor ze amper tijd samen hebben. Werkt meestal niet. Misschien speciaal gedaan om te mislukken, zij heeft in het verleden nog is meegedaan aan datingprogramma op tv.
  • emiel wouters

    1 jaar geleden
    Christiaan is veel te goed voor haar,neen was het juiste antwoord,zij heef het verknoeid
  • Debusschere Johan

    1 jaar geleden
    Twee prachtige mensen. Jana is ook supper mooi
  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Eerlijk gezegd, die christiaan zou ik ook niet willen, zijn uiterlijk, neen . Zij wil 'n macho? Wees voorzichtig met zulke mannen, toxische relatie meestal !
  • Celia Peeters

    1 jaar geleden
    Ik wed er op dat die nog samenkomen later, daar horen we nog van! Denk dat het niet simpel is met de camera altijd op jou!