Kinderdagverblijf met onmiddellijke ingang geschorst nadat kind er werd vastgebonden met ducttape, uitbaatster reageert: “Dit is een wraakactie van een ontslagen werknemer”

KeerbergenIn Keerbergen is Kinderdagverblijf Mippie en Moppie 2 met onmiddellijke ingang voor twee maanden geschorst door het Agentschap Opgroeien, het voormalige Kind en Gezin. De beslissing kwam er nadat het agentschap vorige week een foto ontving waarop een kind te zien was dat in bed was vastgebonden met ducttape. Voor de uitbaatster is het niet de eerste keer dat ze in opspraak komt, maar volgens haar werd alles in scène gezet.

46 reacties

  • Paul Broeckx

    1 jaar geleden
    Slechts geschorst? Waarom niet definitief gesloten?
  • Vincent Lagaisse

    1 jaar geleden
    Moeten wij nog met een gerust hart ons kind afzetten , een schande voor de maatschappij van kinderen blijf je af zn zeker als je er dan nog verantwoordelijk voor bent!
  • Georges Pelgrims

    1 jaar geleden
    Alle waarom doen die van cdnv niet meer controle in die kinderopvang huizen.indertijd gooide ze wouter beke uit hun party maar ik vindt dat er niet veel veranderd is sinds madam crevits zijn job overnam.wil je er echt iets veranderen hou dan regelmatig controle in die opvang huizen.controle cdnv zeer belangrijk.
  • Louis Momme

    1 jaar geleden
    Steek die toch de bak in! Dat moet stoppen.
  • Rian Coppens

    1 jaar geleden
    2 maanden schorsen? Maw je mag doen waar je zin in hebt. Hoe erger t is hoe lichter de straf