Opvallende beelden die wenkbrauwen doen fronsen: huurt Qatar fans in om WK-sfeer te creëren?

WK voetbalIn Qatar heerst al volop een WK-sfeertje. Althans, dat is wat bovenstaande beelden toch doen uitschijnen. Duizenden mensen trokken er de straat op in truitjes van allerhande WK-deelnemers. Maar op sociale media worden vragen gesteld bij de oprechtheid van veel van die fans én de rol van de WK-organisatie.

29 reacties

  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Het zijn toch duidelijk allemaal gastarbeiders uit India / Bangladesh etc die daar extra voor betaald werden om daar de schijn op te houden . Moest ik voetballer zijn ik weigerde om daar te gaan spelen met het argument dat het daar een racistische dictatuur met een verziekte sfeer is
  • Paul Hendriks

    1 jaar geleden
    Vraag maar eens aan de supporters of ze met zijn alleen het Belgisch volkslied willen zingen, dan ga je pas wat meemaken.
  • MARC VAN BUGGENHOUT

    1 jaar geleden
    Dit bewijst nog maar eens dat dit land nooit het WK mocht organiseren en dat dit vertoon een groots opgezette show is. Welke nuchtere Belg zou nu al ginder zitten om met een vlag te gaan zwaaien gehuld in een voetbalshirt van de RD. Waar we niks van horen is hoe het ginder gaat met de ticketverkoop van de matchen.
  • Philippe De Naeyer

    1 jaar geleden
    We kunnen er samen allemaal voor zorgen dat de toezegging van deze evenementen nooit meer aan zo’n controversiële landen gegeven wordt. Kijk geen enkele match, geen enkel programma dat rond het wk draait. Beluister geen podcasts of radioprogramma’s over het wk. Doe alsof het er niet is. De meeste onder ons verlangen ook van de spelers en de bond dat ze hun ongenoegen uiten, wel doe dit zelf dan ook door het evenement totaal te negeren.
  • Michael Willems

    1 jaar geleden
    Onnozelaars. De kans dat 10 supporters hetzelfde truitje aanhebben is nul. Ieder koopt om xyz momenten in x jaar op elx verschillende plaatsen. Dit zijn trouwens allen arabieren. Lol