.
Volledig scherm
. © RV

Weer meer dan 1.000 Belgen kochten Spaanse casa

Woon.Spanje blijft het favoriete land van de Belg die een tweede verblijf in het buitenland wil kopen. Tijdens het derde kwartaal werden 1.123 landgenoten eigenaar van een casa of piso onder de zon. In 2022 dikte hun totaal al aan tot iets meer dan 3.500.

7 reacties

  • Marc van Leeuwen

    1 jaar geleden
    Jeannine, dat moet je naar de Costa del Sol komen en best in of nabij Marbella. Hier is het Spaanse zomer van mei tot november, met maandenlang 28c in de schaduw. In de winter is het vergelijkbaar met een goede Belgische zomer. In het binnenland of achter de bergen a/d kust of in de vlaktes bij Murcia, achter Alicante etc. ja, daar zal het best 35-40c zijn. Daar blijf je beter weg,
  • Linda D'Haese

    1 jaar geleden
    voor sommigen is het geen crisis er zullen geen gewone arbeiders bij zijn
  • Jeannine Peeters

    1 jaar geleden
    Spanje heet in de zomer, meer dan 40 gr in de schaduw! Op de Canarische eilanden blijft het rond de dertig gr! Groot verschil!
  • christian demeester

    1 jaar geleden
    Allemaal goed en wel, wat als er maar 1 van de partners meer overblijft? Dan zit de ander daar alleen zonder familie. En in de zomer is het er niet te doen.
  • Jef joossens

    1 jaar geleden
    Het is overal wel iets Marc. In Belgie heb je dan weer kans dat je weggespoeld wordt door enorme regenval. Zelf woon ik in Brazilie Bahia, 15 jaar geleden had je hier weinig regen en de laatste jaren regent het maar meer en meer. Lang geleden dat ik hier nog eens 30 dagen achter elkaar goed weer gezien heb. De temperaturen blijven wel goed. Steeds rond de 28° a 30°, enkel in de winter heeft men al eens een dag waar de temperatuur tot 18° zakt.