Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © BELGA

Eden Hazard gaat geen thema uit de weg in openhartig gesprek: “Trossard verdient het meer om te spelen bij de Rode Duivels dan ik”

Rode DuivelsDe lach ontbrak. Eden Hazard ziet af bij Real. En toch is de kapitein van de Rode Duivels nog niet klaar om zijn plaats op het internationale toneel af te geven. “Het is niet zo dat ik de laatste twee jaar plots niets meer waard ben.”

27 reacties

  • Frank Bolle

    1 jaar geleden
    De laatste 2 jaar ? Hij jedoelt de laatste 4 seizoenen. En bij Chelsea had hij naast een paar heel goede ook al 2 rotslechte seizoenen ( o.a. periode Mourinho). Dat zijn 6 slechte seizoenen. Iets teveel om van een topper te spreken. De voeten zijn goed genoeg maar het kopje… Hij ziet het ook dikwijls niet draaien en dribbelen is niet altijd de juiste oplossing.
  • johnny palmaers

    1 jaar geleden
    Hazard zegt het zelf: "Leandro verdient het meer om te spelen bij de Rode Duivels dan ik. Hij is bezig aan een geweldig seizoen in Engeland. En als hij speelt, zal ik de eerste zijn om hem te felicite­ren." Dat is dan ook weer geregeld. Trossart start aan de match en Hazard zit op de bank.
  • yves vanderhenst

    1 jaar geleden
    Andere spelers moeten zich bewijzen op het veld,en meneer zit op de bank en mag zo mee 😉 Vriendjes politiek ja 😏
  • Guido Verlinden

    1 jaar geleden
    Sorry maar zijn plaats is op de bank.!
  • Van helshoecht Lisette

    1 jaar geleden
    Zal wel zeggen dat Trossard verdient te spelen gebeurt toch niet vriendje Martinez zal hem wel opstellen ook als hij maar een been moest hebben