“Ik ga jou volgen”, was de boodschap van Jana en Christiaan. Kan je echt zo vertwijfeld zijn in de liefde dat je de beslissing liefst aan een ander laat? Dat het “allemaal oké” is?
Volledig scherm
PREMIUM
“Ik ga jou volgen”, was de boodschap van Jana en Christiaan. Kan je echt zo vertwijfeld zijn in de liefde dat je de beslissing liefst aan een ander laat? Dat het “allemaal oké” is? © VTM

Na opmerkelijke ontknoping in 'Blind getrouwd': “Zelfs de grootste twijfelaars weten diep vanbinnen wél wat ze willen”

“Samen blijven is goed, scheiden ook.” Het was een vreemde situatie, de ontknoping tussen Jana en Christiaan in ‘Blind getrouwd’. Iedereen twijfelt wel eens in een relatie. Maar zo hard dubben dat je er gewoon niet uit raakt en de beslissing bij de ander legt? Toch komt het vaker voor: “Mensen bevriezen tegenwoordig nogal snel.”

9 reacties

  • Fred De Clercq

    1 jaar geleden
    Jana toch meisje,,, dit moet en zal een grote les zijn hoor voor u !!!
  • Tina Colpaert

    1 jaar geleden
    Die gast gaat niet lang moeten zoeken veel vrouwen willen zo een man...maar zij met al haar streken eisen en wensen zou ik toch niet in huis nemen!
  • Aline Dekeyser

    1 jaar geleden
    Elke vrouw zou zich gelukkig voelen bij iemand als Christiaan. Zo een lieve, zorgzame zachte man! Ik wens hen allebei veel liefde toe in de toekomst!
  • monique bolen

    1 jaar geleden
    Anne wat ze gezegd heeft over hem moet hard binnen gekomen zijn hij was duidelijk op haar verliefd en ze kraakt hem af, velen zouden een man willen die lief, attent en zachtaardig is hij heeft gekozen voor de zekerheid om later niet nog meer gekwetst te worden.
  • HUGO VERBIEST

    1 jaar geleden
    Mocht je zo publiekelijk gekleineerd worden qua intimiteit zoals door Jana, zou ik ook definitief afhaken. Je kan dat als man immers niet meer goedmaken...niet iedereen is een beest in bed.