Niels Poissonnier, Jan Mulder, Maarten Breckx, Birgit Herteleer, Marc Degryse
Volledig scherm
Niels Poissonnier, Jan Mulder, Maarten Breckx, Birgit Herteleer, Marc Degryse © HLN/VTM/Pieter-Jan Vanstockstraeten/Gregory Van Gansen

Bij ons bent u het dichtst bij de Rode Duivels: dit zijn de plannen van HLN op het WK in Qatar

Rode Duivels4.889 kilometer tussen België en Doha? Dankzij DPG Media ligt Qatar de komende dagen en weken een pak dichter bij huis. Onze plannen voor het WK voetbal in een notendop.

7 reacties

  • Marc Patteaux

    1 jaar geleden
    Wil eens een oproep doen, om als 12de man achter onze nationale ploeg te staan. Ons elftal moet maar altijd bewijzen en het kan altijd niet vlotjes lopen. Veeg de zovele kritiek van tafel en laat wij als 12de man eens zien wie wij zijn. Misschien eens een morele steun voor onze nationale ploeg. Jullie als krant, plaats morgen eens op de voorpagina een link of wat ook, waarmee we onze nationale ploeg eens kunnen een steuntje geven met onze stem. Gewoonweg doen Marc Patteaux
  • Louis Toebak

    1 jaar geleden
    Stop dit Belgicistisch gezever!
  • Floris Roberto

    1 jaar geleden
    Devil time is een overroepen programma dat op niks trek. Vooral door jullie meningen om deze overroepen spelers die om de dag veranderen eerst groot maken dan weer afbreken en dan weer groot maken om vervolgens weer te kraken.
  • Frans Vandenweghe

    1 jaar geleden
    Hoop dat ze rap uitgeschakeld worden, zodat deze onnozelheid rap kan eindigen.
  • Stefaan Cammans

    1 jaar geleden
    Ik heb liever dat jullie dat land ver weg houden. Dit WK van de schande verdient geen omkadering noch luchtige spielerei.