Jana uit ‘Blind getrouwd’ wilde Christiaan na programma terugwinnen: “Paar dagen geleden heeft hij een beslissing genomen”

TV“Ik kreeg Christiaan maar niet uit m’n gedachten, en heb dagenlang gehuild. Ik wist: als ik opnieuw wil daten, dan zal het met hém zijn.” Van een verrassing gesproken. Voor het oog van de camera’s zeiden Jana (29) en Christiaan (28) uit ‘Blind getrouwd’ ‘nee’ tegen elkaar, maar van die beslissing hadden ze zoveel spijt dat ze toch weer toenadering zoeken. Ze vertellen in ‘Dag Allemaal’ allebei open over het moeilijke proces en wat ze nu voor elkaar voelen. “Ik ben met een charmeoffensief gestart.”

51 reacties

  • Nicole Teela

    1 jaar geleden
    Waarom wil ze hem terug, omdat ze hem nog meer kan vernederen? Kvraag mij af of de die ooit ne date zal vinden,met zo weinig respect. 😁
  • jean-Claude swaans

    1 jaar geleden
    Geef Jana nog een kans. 👍
  • Martine Glas

    1 jaar geleden
    Niemand is perfect, leer daar maar eerst mee leven. Spreken is zilver en zwijgen is goud. Verdraagzaamheid is een goede deugd. Liefde is een werkwoord!
  • Kato De Cock

    1 jaar geleden
    Zo hard dat iedereen is voor Jana. Ze maken beiden dezelfde fout. Namelijk op bepaalde momenten momenten de ander af te wijzen, terwijl ze niet goed genoeg beseffen dat ze het goed hebben bij elkaar. Enkel de afstand/tijd leek niet opgelost te raken.
  • diego gonzalez

    1 jaar geleden
    Ze moest hem niet hebben tot hij haar afwees. Ze vecht niet omdat ze hem wil maar omdat zij zijn goedkeuring nodig heeft om zich te voelen over zichzelf. Triest. Laat hem met rust als je hem niet wil. Ga op zoek naar je rijke gespierde adonis die wild is in bed. Veel geluk met de lange zoektocht :-)