xx
Volledig scherm
xx © amz

Opmerkelijke apotheose in ‘Blind Getrouwd’: koppel gaat uit elkaar, maar niet van harte. “Het doet gigantisch pijn”

TVOngeziene apotheose in ‘Blind Getrouwd’. Nadat Jana en Christiaan hun huwelijk beëindigden tijdens het beslissingsmoment, geeft Jana zes weken later toe dat ze nog elke dag twijfelt aan die keuze. “Die ‘wat als’ vreet me op”, aldus de verwarde kleuterjuffrouw, die haar echtgenoot eerder op de rooster legde vanwege zijn ‘smalle’ uiterlijk en ‘lieve’ aanpak tussen de lakens. Haar man Christiaan wil wel bij de beslissing blijven. “De eerlijke optie”, noemt hij het. Tegelijkertijd kozen ‘slakjes’ Jiri en Florence verrassend wel voor elkaar.

11 reacties

  • Karin Vandenbriele

    1 jaar geleden
    Sorry Jana maar je hebt het grandioos verknoeid, op meer dan 1 vlak. Misschien toch eerst wat meer volwassen worden, en je onzekerheden wat overwinnen... en Christiaan, je bent een lieve en degelijke jonge kerel, jij verdient echt veel beter !
  • HANS VANDERCRUYSSEN

    1 jaar geleden
    Jana en Christiaan, gooi die eerste beslissing in de prullenbak en ga samen voor een nieuwe start. Het is nooit te laat om je te bedenken. Wat iedereen er maar van vind, ga ervoor. Jullie missen elkaar te erg. Dat komt zeker terug goed met een nog sterkere band dan ooit tevoren. Het is pas als je elkaar een tijd niet ziet, dat je weet dat je diegene zo hard mist en beseft dat, echt van hem of haar houd. Dus doen, schroom en schaamte buiten gooien en er samen voor gaan naar een nieuwe toekomst
  • Simon Verschueren

    1 jaar geleden
    Jiri en Florence, jullie zijn een prachtig koppel !Ga ervoor en heel veel geluk samen !
  • Frida De Bock

    1 jaar geleden
    Dikke proficiat voor Florence en Jiri, jullie zijn zo een mooi koppel. Nog veel geluk verder.
  • J Gaspar

    1 jaar geleden
    Bah zo met de gevoelens van een ander spelen. De ware kom je zo toch op een dag tegen.